Kandijkoek
Een rijke kandijkoek die van binnen goed gevuld is met kandij- en parelsuiker. De koek heeft een heerlijke zoete geur en een mooi uitgebalanceerde kruidensmaak. De kandij is stevig, maar heeft toch een zachte bite waardoor de koek een soepele afbeet houdt.
De kandijkoek is in Nederland vooral populair in de zuidelijke provincies. De koek geeft energie en is met <1% vet verantwoord, voor jong en oud.
400 gram, tussen de 13-16 plakjes
Eiwit (g) | 2,3 | |
Energie (kcal) | 295 | |
Koolhydraten (g) | 68 | |
Waarvan suiker (g) | 42 | |
Energie (kJ) | 1.235 | |
Vet (g) | 1 | |
Waarvan verzadigd (g) | 0,3 | |
Voedingsvezels (g) | 2 | |
Natrium (mg) | 100 |
glucosefructosesiroop, roggebloem, water, 12% suiker (parel- en kandijsuiker), kruiden en specerijen, tarwezetmeel, rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, zuurnatriumpyrofosfaat), gebrande suiker siroop, plantaardige olie. Deze koek is gebakken in een bakkerij waar noten worden verwerkt.